Babysvømning

Tilmeldingen er nu åben, tryk  HER 

Vi starter ny omgang babysvømning fra uge 34

Mandag: 10.00-10.40

Tirsdag: 10.00-10.40

Onsdag: 16.30-17.10

Torsdag: 12.00-12.40

 

Praktiske oplysninger

Det er vigtigt at babyens navle er hel og tør før I starter. Et godt starttidspunkt er fra 8 ugers alderen. Baby har her stadig erindring om forstervandets masserende fornemmelse. Det er oplagt at far starter sammen med baby hvis mor endnu ikke er klar efter fødslen.

Lektionerne henvender sig til babyer fra 8 ugers alderen og til 10 måneder. 

Der er pusleborde og babybadekar til rådighed i omklædningsrum.

Holdene kører i det nye varmtvandsbassin, som med en vandtemperatur på 34 grader altid føles behageligt. Bassinet er i et lukket lokale i rolige omgivelser. 

Når I tilmelder jer, kan I se frem til 8 lektioner – hver á 40 minutter  - Samt en blebuks (Happy Nappy) som vi udleverer første gang I kommer, samt en badeble (Huggies) pr. lektion – Så I skal ikke tænke på andet end at dukke op.

Følg med her eller på vores facebook for nærmere info om tider og booking.

Prisen for at deltage i babysvømning er kr. 800 inkl. Blebuks og badebleer som omtalt ovenfor.

(Lektioner ved fravær refunderes ikke)

Om Babysvømning

Babysvømning giver samhørighed og nærhed mellem forældre og baby og er en god start efter fødslen for både forældre og baby. Det varme vand giver babyen den samme følelse af velvære som den har oplevet under graviditeten.

Undervisningen er tilrettelagt således at baby er i centrum og lærer at være tryg både over og under vandet. Baby får desuden stimuleret åndedræt, fordøjelse, hørelse og syn samt lugte- berørings- og ledsans.

Babysvømning skaber gode forudsætninger for senere at kunne begynde at kravle og gå, gennem en stimulering af balance, koordination og muskeltræning. Mange ser desuden en effekt i form af bedring af babyens søvnmønster.

Her kan du se vores brochure om babysvømning  

 

 

bubble