Info

I Aqua Forum holder vores dygtige livreddere altid opsyn med vores gæster. Det er dog altid på eget ansvar når du besøger os i Aqua Forum. Hvis du har nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at spørge vores livreddere.

Læs venligst også Info - for din skyld.

Handicapvenlig 

Aqua Forum er udstyret med faciliteter der imødekommer dine behov som handicappet. Du finder elevator på alle etager og vores bassiner er udstyret med ramper så du nemt kan komme i vandet.

Vi har separate handicap omklædningsrum for både mænd og kvinder, der er specielt udstyret for at gøre dit ophold i Aqua Forum mere behageligt. Kørestole og rollatorer er tilgængelig under hele dit besøg hos Aqua Forum.

Faciliteter

Morskabsbassinet

Morskabsbassinet er 220 m2 og vandet har en temperatur på 32oC. I morskabsbassinet finder du boblebænke, massagedyser, modstrømskanaler, vandfald og en 56m lang vandrutchebane.

Babybassin

Til de helt små har vi et babybassin hvor vandet er 34oC varmt.

Motionsbassin

Motionbassinet er 25 meter langt og har 8 svømmebaner. Vandtemperaturen er 27 o.

Ved motionsbassinet finder du også et livreddertårn, tårnet har en masse sjove og læringsrige redskaber. I perioder vil du også kunne benytte et af vores sjove store oppustelige dyr eller spille med bold.  

Udspringsbassin

Springbassinet er 4 meter dybt. Her finder du 1 og 3 meter vipper og et 5 meter udspringstårn. 

Der er også mulighed for sjov leg i hamsterhjulet, skyde på mål eller se om du kan ramme basketkurven. 

Vi garanterer en våd landing.

Wellness

I både dame og herre omklædningsrummene finder du sauna og dampbad. 

I sauna skal der benyttes et håndklæde til at sidde på. 


Badetøj er påkrævet, hvis du ønsker at benytte vores tylarium.

I forbindelse med vores morskabsbassin kan du også slappe af i vores spabad.

Puslerum

I Aqua Forum har vi et speciel indrettet rum til dig og din baby. Her har du mulighed for at hygge og pusle om dit barn i rolige og varme omgivelser. I rummet finder du to babybadekar med brusehoved, tre pusleborde og en mikroovn til at varme flasker.

bubble