Info

I Aqua Forum holder vores dygtige livreddere altid opsyn med vores gæster. Det er dog altid på eget ansvar når du besøger os i Aqua Forum. Hvis du har nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at spørge vores livreddere.

Læs venligst også Info - for din skyld.

Handicapvenlig 

AquaForum er udstyret med faciliteter der imødekommer dine behov som handicappet. Du finder elevator på alle etager og vores bassiner er udstyret med ramper så du nemt kan komme i vandet.

AquaForum har to handicap og unisex omklædningsrum, der anvises af livredderne i billetlugen og er markeret hhv. 1 og 2.
Efter indgang låses dørene i begge ender og åbnes tilsvarende i begge ender efter omklædning.

Rummene er også udstyret med faciliteter til handicap. Kørestole/rollatorer er tilgængelige under hele dit besøg.

For spørgsmål eller andet, er du altid velkommen til at kontakte personalet.

Faciliteter

Morskabsbassinet

Morskabsbassinet er et 220m2 stort bassin, der byder ind til afslapning og leg for både børn og voksne. I bassinet vil der være både bolde og skumlegetøj til fri afbenyttelse, og du kan også give den gas i den 56m lange vandrutsjebane. Bassinet er udstyret med en modstrømskanal, et vandfald, massagedyser og en boblebænk, så der er rig mulighed for at nyde det 32o varme vand.

Babybassin

Til de helt små har vi et babysbassin, med en lille sød rutchebane, lidt bobler og dejligt varmt vand på 34o

Motionsbassin

Vores motionsbassin er 26o  varmt og har 8 25m svømmebaner, her er der god mulighed for at få øvet dine svømmefærdigheder. Bassinet er udstyret med en rampe, der gør det muligt for gangbesværede at komme i vandet. Ved motionsbassinet finder du også vores Trygfonden livreddertårn, tårnet er fyldt med en masse sjove og læreringsrige redskaber. I perioder vil du også kunne bruge dele af bassinet til at spille bold eller give den gas på vores store oppustelige badedyr. 

Udspringsbassin

Springbassinet er et 4 meter dybt bassin, hvor der er rig mulighed for at give den gas på vores 1 eller 3 meter vippe, eller tag det til nye højder og prøv vores 5 meter tårn, bare rolig, vi garanter en våd landing. Der er også mulighed for sjov leg i vores oppustelige hamsterhjul, skyde på mål eller se om du kan ramme basket kurven.

50 meter bassin

I perioder vil det også være muligt at svømme en tur i vores 26o varme 50m bassin. Bassinet er udstyret med 8 50m baner, og en flytbar endevæg der også gør det muligt at svømme på 25m baner. 50m bassinet er placeret i en tilbygning, og er derfor adskilt fra resten af vores faciliteter, hvilket giver en dejlig rolig atmosfære til din svømmetur.

Find åbningstider for bassinet her

Varmtvandsbassin

I perioder vil det også være muligt at komme en tur ind i vores varmtvandsbassin. Vandet er 34o varmt, og bassinet har en dybde på 130cm. Varmtvandsbassinet er placeret i et rum for sig, og er derfor adskilt fra resten af vores faciliteter. Bassinet er udstyret med en lift, der gør det muligt for gangbesværede at komme i vandet. I væggene er der installeret små luftmassagedyser, og kombineret med roen fra det legetøjs- og boldfrie bassin, danner dette de perfekte rammer for ren afslapning.

Find åbningstider for bassinet her

Wellness

Udover vores massagedyser mm i morskabsbassinet, så er der også mulighed for at hoppe en tur i spabadet og nyde massagestrålerne samt det boblende 35o varme vand. Ude i vores fællesgang finder du en fælles sauna. Derudover er både dame- og herreomklædning udstyret med både en sauna og et dampbad.

I sauna skal der benyttes et håndklæde til at sidde på. 

OBS! Herrer saunaen er lukket på ubestemt tid på grund af brand. 


Badetøj er påkrævet, hvis du ønsker at benytte vores fælles sauna.

 

Puslerum

I Aqua Forum har vi et speciel indrettet rum til dig og din baby. Her har du mulighed for at hygge og pusle om dit barn i rolige og varme omgivelser. I rummet finder du to babybadekar med brusehoved, tre pusleborde og en mikroovn til at varme flasker.

bubble