Aqua Forum Kontakt os

 Aquaforum

Endelig genåbning!

Husk på, at når vi genåbner Aqua Forum onsdag d. 12. maj, skal de forskellige restriktioner fortsat efterleves.

Derfor skal du kunne fremvise gyldigt coronapas eller kunne dokumentere at du er under 18 år gammel for at få adgang til vore dejlige bassiner igen.

Ligeledes skal du bære mundbind fra du træder gennem døren ind i Forum Horsens, og til du står i omklædningsrummet. Derefter må du tage mundbindet af og lade det blive i skabet indtil du igen forlader omklædningsrummet for at tage hjem.

Vores kapacitet er fortsat som følger -

25m bassin 40 personer

Spring bassin 35 personer

Morskabsbassin 65 personer

Baby bassin 5 personer

Spa 4 personer

Sauna og dampbad 3 personer

Tylarium 6 personer

Udover tydelig skiltning der formidler de enkelte begrænsninger og forhold, vil vort personale hele tiden være til rådighed til at kunne besvare de tvivlsspørgsmål, du måtte have.

Vi skal nok passe på jer!

  

 

Hop med i bølgen blå!

Uanset om du er en stor eller lille vandhund, er der hvin og grin og skønne oplevelser i Horsens største og sjoveste badeland.

Aqua Forum indbyder til timevis af leg, velvære, motion og svømning for alle!

Klar, parat, PLASK

Tag eksempelvis en rask svømmetur i vores 25 meter sportsbassin og få rørt hele kroppen, eller spring i vandet fra vores 1 og 3 meters vipper i udspringsbassinet.

Er du lidt af en vovehals, så hop i vandet fra vores 5 meter høje udspringstårn og oplev masser af kilden i maven.

Fart, fart og atter fart

Kan du ikke få nok af fart og spænding, så tag turen i vores vandrutsjebane, som sender dig af sted i høj fart ned af den 50 meter lange bane i morskabsbassinet. Eller prøv vores rigtig sjove vandfald, som er til dig, der er vild med spænding.

Slap bare heeelt af...

Elsker du velvære og afslapning, vil du med garanti også elske vores massagedysser, spabad og boblebænk. Sænk tempoet og nyd nuet. Og glem ikke at forkæle dig selv med en tur i vores skønne dampbad, sauna og tylarium.

Det er ren nydelse.

Velkommen i Aqua Forum!

 

"klik" for at se billeder fra Aqua Forum

 

bubble