ABSOLUTE BASS PARTY

ABSOLUTE BASS PARTY

Vær klar til ABSOLUTE Bass Party med FAUSTIX, HAMPENBERG og ITALOBROTHERS!

Lyden af bas og pulserende rytmer vil fylde luften, når tre af de mest ikoniske navne inden forelektronisk musik forener kræfterne til en uovertruffen begivenhed: "Ultimate Bass Party".

FAUSTIX, HAMPENBERG og ITALOBROTHERS er klar til at tage publikum medstorm og levere enaften, der vil efterlade alle bass-entusiaster i ren eufori.

Om Kunstnerne: FAUSTIX: Den danske mester af beats og elektroniske lydlandskaber, FAUSTIX, vil skabe enelektrificerende atmosfære, der tager festen til nye højder.
ITALOBROTHERS: Med deres uimodståelige eurodance-vibes og smittende melodier vil det tyskesuperband, ITALOBROTHERS, skabe en feststemning, der appellerer til elskere af elektronisk musiki alle aldre.
HAMPENBERG: Den erfarne danske DJ og producer vil sørge for, atbassen er i centrum ogpublikum ikke kan stå stille på dansegulvet.

"ABSOLUTE Bass Party" er ikke bare en koncert; det er en invitation til alle, der elsker og lever forden dybe, pulserende bas. Gør dig klar til en aften, der vil ryste dine sanser og efterlade dig i renfeststemning!

Læse mere på www.liveoplev.dk

Alle henvendelser vedr. billetter og arrangementet skal henvendes til Liveoplev.

ABSOLUTE BASS PARTY

STED:
Insero Atrium

TID:
06. december 2024 kl. 20:00

bubble