ArrangementerKontakt os
Hansi Hinterseer - AFLYST - flyttes til 2021

Hansi Hinterseer - AFLYST - flyttes til 2021

Hansi Hinterseer-koncert aflyses og rykkes til 2021

 

Der bliver desværre ikke nogen Hansi Hinterseer-koncert i Forum Horsens i år. Udviklingen i den aktuelle Corona-situation gør, at det desværre ikke er muligt for os at gennemføre Hansi Hinterseer-koncerten den 7. november. Da tournéen flytter sig fra land til land i Europa, og dermed skal operere under meget forskellige Corona-regler, har det været et ønske fra Hansi Hinterseer og hans management at rykke koncerten, så alle sikres den helt rigtige Hansi-koncert. Heldigvis har vi fundet en ny dato til koncerten som rykkes til næste år.

 

NY DATO: 23. oktober 2021

 

Hvad gør du, hvis du allerede har købt billet til koncerten?

Din nuværende billet er gyldig til den nye dato i 2021. Du behøver altså ikke at foretage dig noget som helst. Gem din billet og medbring den til showet i Forum Horsens den 23. oktober 2021.

 

Hvad gør du, hvis du ikke har mulighed for at komme på den nye dato?

Hvis du ikke har mulighed for at komme til koncerten i oktober 2021, kan du naturligvis få refunderet din billet. Alle billetkøbere modtager en mail fra Ticketmaster med informationer om, hvad man skal gøre, hvis man ikke har mulighed for at komme den nye dato og derfor ønsker at refundere sin billet.

 

Vi takker for din forståelse og tålmodighed i denne ekstraordinære situation.

 

Hansi Hinterseer - AFLYST - flyttes til 2021

STED:

TID:
07. november 2020 kl. 20:00

bubble